Cremon Fereastra PVC de Securitate

Manerele de tip Secustik au inglobat un mod de protectie impotriva deblocarii din afara a bolturilor de inchidere  de pe feroneria de termopan, asa se deosebesc de manerele standard pentru ferestre din PVC.

Cel mai elocvent exemplu este feroneria montata pe toate ferestele termopan cu deschidere simpla ce inchide in doua sau trei bolturi de inchidere toate aplasate pe latura manerului. Cu ajutorul unei rangi, orice spargator profesionist poate deschide acest tip de fereastra prin impingerea feroneriei cu varful rangii.

Manerul Secustik blocheaza orice miscare ce ii este imprimata feroneriei alta fata de cea efectuata din interiorul ferestrei, fapt ce nu permite ca bolturile de inchidere sa mai fie deplasata din exterior, crescand astfel gradul de securitate al ferestrei. Pentru a spori si mai mult gradul de protectie, se recomanda montarea pe ferestrele termopan feronerii de securitate, elke fiind special concepute sa reziste oricarei tentative de efractie.

Mai jos aveti exemplificat printr-un videoclip, rezistenta unei ferestre termopan din PVC echipata cu sticla antiefractie, feronerie antiefractie si manere Secustik:

https://www.youtube.com/watch?v=KfnoWtpzYfE