Fabrica si montaj termopane Bucuresti si Ilfov

Aveti nevoie nevoie de montaj termopane? Sunteti in locul potrivit. Rms Service Activ va ofera servicii complete de fabricare si montare termopane de cea mai buna calitate. Echipele noastre de profesionisti va pot monta termopanele, fie ca este vorba de geamuri sau usi, in doar cateva zile. Toate acestea sunt realizate folosind tehnici si materiale de ultima generatie. Rms Service Activ foloseste profile marca Salamander – unul dintre cei mai buni producatori de pe piata.

Procesul nostru

Echipele noastre de profesionisti, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul termopanelor, au creat un proces eficient care asigura fabricarea si instalarea rapida a noilor geamuri si ferestre:

Pasul 1 – Ne contactati la unul dintre numerele de pe site, sau prin email, si stabilim o data pentru luarea masuratorilor. In functie de disponibilitate, echipa noastra poate ajunde la dumneavoastra chiar in aceeasi zi.

Pasul 2 – Dupa efectuarea masuratorilor va transmitem oferta de pret in cel mai scurt timp, de regula in mai putin de o zi.

Pasul 3 – Daca sunteti de acord cu oferta, comanda intra in executia in fabrica de termopane pe care o detinem in Bucuresti.

Pasul 4 – Instalarea noilor termopane. Majoritatea comenzilor sunt gata, de regula, in 5 zile de la plasarea comenzii.

Fabrica termopane Bucuresti si Ilfov

Viteza de fabricare si montare se datoreaza fabricii moderne de termopane pe care Rms Service Activ a deschis-o recent in Bucuresti. In fabrica noastra avem angajati lucratori cu experienta in domeniul termopanelor care executa comenzile cu rapiditate si eficienta.

Toate termopanele fabricate la noi sunt atent verificate inainte de a pleca spre montaj. Astfel, ne asiguram ca fiecare termopan fabricat respecta cele mai inalte standarde de calitate.

Sunati-ne astazi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de montaj termopane in Bucuresti.

Montaj termopane Bucuresti si Ilfov

Montaj termopane pret

Pe langa fabricare, Rms Service Activ ofera si servicii de montare termopane. Avem peste 10 ani de experienta in domeniul termopanelor si suntem intotdeauna bucurosi sa ne ajutam clientii sa gaseasca solutia perfecta pentru nevoile lor. Fie ca sunteti in cautarea unor ferestre eficiente din punct de vedere energetic, care sa va ajute sa va mentineti casa calda iarna si racoroasa vara, fie ca aveti nevoie de termopane special concepute pentru a rezista la impact, va putem ajuta.
Oferim, de asemenea, o gama larga de accesorii pentru termopane, astfel incat sa fiti sigur ca veti gasi tot ce aveti nevoie pentru a va finaliza proiectul.

Costul instalarii ferestrelor termopan in Bucuresti si Ilfov poate varia in functie de dimensiunea si tipul de fereastra sau usa pe care o doriti.
La Rms Service Activ va garantam intotdeauna preturi competitive pentru toate serviciile pe care le oferim, de la fabricare la montare termopane. In plus, veti sti de la bun inceput care este costul total al lucrarii.
Chiar daca investitia vi se pare mare, tineti minte ca instalarea ferestrelor termopan este o modalitate excelenta de a reduce costurile cu energia si de a imbunatati confortul locuintei dumneavoastra.
Asa ca nu mai asteptati si sunati-ne chiar acum.

Contacteaza-ne

Numele tău (obligatoriu)
Emailul tău (obligatoriu)
Subiect
Mesajul tău

Testimoniale clienti

Foarte multumita de servicii. Au fos foarte prompti, au venit la masuraturi, au respectat termenul de executie si montajul s-a efectuat foarte repede. Recomand aceasta firma.

Maria

Sunt foarte mulțumit de calitatea produselor și de serviciile oferite de Rms Service Activ! Recomand cu încredere!

George

Calitate produselor este foarte bună , echipa a dat dovadă de seriozitate, profesionalism și a făcut față cu brio solicitarilor noastre. Mulțumesc.

Nelutu