Butuc Usa Termopan

Tipul de butuc pentru usa de termopan este un element important al securitatii si sigurantei casei dumneavoastra si este important sa alegeti unul de calitate deoarece este una din componentele vulnerabile ale usii, fortarea acestora este cel mai des intalnita la cele mai multe efractii. Alegeti un butuc care sa va asigure protectia dorita, insa daca aveti unul la care observati ca aveti probleme apelati la profesionistii nostrii in domeniu pentru a-l diagnostica problemele acestuia. Noi va oferim posibilitatea sa-l inlocuiti cu unul de o calitate inalta pentru usile de termopan.

Butuc usa termopan, un element importat al incuietorii

Desi poate parea la prima impresie o treaba destul de simpla, recomandabil este sa ne contactati in momentul in care doriti inlocuirea lui, deoarece o reparatie a incuietorii necesita o buna cunoastere a acestei meserii, instrumente potrivite si performante si piese de inlocuit, de calitate. Noi suntem in masura sa va oferim toate acestea, cu promptitudine si precizie.

Denumit si cilindru, un butuc usa termopan este o piesa care se prinde in sistemul de inchidere al usii printr-un surub, dar, pentru a-l scoate in vederea reparatiei sau inlocuirii, este nevoie de demontarea intregului sistem, a aparatorii si a manerelor. Acest lucru se poate face cu ajutorul surubelnitelor sau al unei bormasini, in functie de fiecare caz in parte.

Inlocuirea unui butuc usa termopan

Etapele acestei operatii trebuie realizate cu multa grija si atentie, pentru a nu se pierde sau deteriora alte elemente ale incuietorii, de aceea va recomandam sa nu incercati pe cont propriu, mai ales daca nu aveti suficienta experienta in astfel de cazuri.

Nu rare sunt situatiile in care pur si simplu v-ati pierdut cheile de la intrare, motiv pentru care sunteti nevoiti sa desfaceti sistemul de inchidere in lipsa lor. Noi va stam la dispozitie pentru rezolvarea problemei, iar pentru acest lucru trebuie doar sa ne contactati. Aveti nevoie de un profesionist, mai ales daca butucul este blocat.

Alegeti un butuc usa termopan de calitate

Cu atentie si experienta in acest gen de probleme, butucul poate fi scos, demontat si inlocuit in cateva zeci de minute, cu ajutorul instrumentelor necesare si urmand cativa pasi in ordinea lor corecta. Important este sa nu cumparati la intamplare un butuc usa termopan pentru a-l inlocui pe cel vechi, deoarece aceste piese nu sunt identice si se deosebesc intre ele prin lungime, chiar daca, din punctul de vedere al formei, sunt identice. Personalul nostru calificat va sti cu exactitate ce sa va recomande, iar piesa de care aveti nevoie o veti gasi la noi, astfel incat reparatia sau inlocuirea butucului sa fie o operatie care se poate executa rapid, fara complicatii, cu precizie si la un inalt standard de calitate.

Aveti grija de siguranta casei dumneavoastra si chemati-ne din primul moment in care observati primele probleme la sistemul de inchidere a usii. Va vom raspunde cu promptitudine si profesionalism.