Deblocare Termopane Usi si Ferestre

In orice locuinta, o tamplarie de tip termopan ofera numeroase beneficii, printre cele mai importante fiind cele care sunt legate de nivelul de confort termic si fonic, acestea fiind net superioare tamplariilor traditionale. Insa, si acestea se pot bloca, astfel incat devine imposibila inchiderea sau deschiderea lor. Nimanui nu i-ar conveni sa se afle intr-o asemenea situatie, daca insa faptul este implinit, este obligat sa apeleze la o firma specializata in furnizarea serviciilor de deblocare termopane usi ferestre. Noi suntem o astfel de firma si avem o experienta de peste 15 ani in domeniul termopanelor si al reparatiilor pe care acestea le necesita.

Metode de deblocare termopane usi ferestre

In unele cazuri de acest gen, cand avem acces la balamale, operatia este destul de simpla prin desurubarea lor si scoaterea usii din toc, astfel evitandu-se deformarea butucului, lucru care nu este neaparat necesar. Exista insa si modele de usi la care balamalele nu pot fi desurubate in aceeasi maniera. In cazul celor din PVC, care sunt mai putin rigide, profilul poate fi usor curbat. Daca este vorba de o usa cu geam, aici trebuie sa se actioneze cu foarte mare atentie pentru a nu-l sparge. In cazul celor care au manere pe amandoua partile si butuc, iar variantele anterioare devin inutile, operatia de deblocare termopane usi ferestre poate fi efectuata cu ajutorul unei gauri in butuc.

Greseli posibile in deblocare termopane usi ferestre

Ferestrele termopan pot fi si ele deblocate destul de simplu, insa aceasta operatie este recomandabil sa fie facuta de catre specialisti, pentru a nu risca spargerea sticlei sau antrenarea altor probleme grave, greu si costisitor de reparat mai tarziu. Nu trebuie in nici un caz sa incercati singur sa rezolvati aceasta problema, mai ales daca nu aveti cunostinte solide in domeniu, deoarece riscati sa pierdeti timp, sa defectati o parte din componente, pana la urma sa ajungeti tot la serviciile profesionistilor, care insa vor avea mai multe elemente de reparat, prin urmare costurile vor fi mai ridicate.

Apelati la specialisti in deblocare termopane usi ferestre

Situatia aceasta neplacuta se poate depasi usor si in scurt timp, daca ne veti contacta la telefon sau chiar prin email. Echipa noastra va ajunge in cel mai scurt timp la domiciliul dumneavoastra si se va ocupa cu multa grija si profesionalism de ceea ce trebuie facut, fara a exista riscul de a fi modificat profilul sau ca alte componente decat cele deja defecte sa fie compromise. In plus, noi dispunem de toate instrumentele necesare acestor operatii, dar si de piesele noi cu care va trebui sa le inlocuiti pe cele afectate. Acestea sunt de cea mai inalta calitate, iar serviciile pe care le furnizam sunt executate la cele mai exigente cerinte.
Indiferent de problemele pe care le aveti legate de tamplaria dumneavoastra, nu uitati ca noi suntem aici pentru a va ajuta. Executam orice reparatie, montare de elemente, reglaje sau deblocare termopane usi ferestre, cu promptitudine si profesionalism.