Maner Fereastra PVC

Cremon maner fereastra PVC

Una dintre cele mai importante componente ale tamplariei de termopan, este manerul fereastra, deoarece reprezinta conditia esentiala pentru o buna functionare a usilor si ferestrelor, fiind utilizate asupra lor, in mod frecvent, prin actionarea cu diferite forte mecanice. Sunt printre primele care se uzeaza sau se defecteaza in intreg sistemul, acest lucru nu inseamna insa ca trebuie sa inlocuiti intreaga tamplarie. Firma noastra este specializata in intreaga arie de reparatii, putand inlocui, atunci cand este absolut necesar, piesele care nu mai pot fi reparate. Noi va furnizam aceste piese, de o calitate ireprosabila, odata cu serviciile de montare sau inlocuire, iar tipul de cremon maner fereastra PVC face parte din produsele noastre cele mai vandute.

Ce este un cremon maner fereastra PVC

In fapt, cremonul nu este altceva decat un mecanism de inchidere a unei usi sau a unei ferestre, arata ca un maner care functioneaza prin rotire, cu ajutorul unei roti dintate cremaliere, sau prin intermediul unui disc de care sunt montate doua tije. Acestea pot avea o sectiune semirotunda, rotunda sau dreptunghiulara. Este un fel de maner care actioneaza direct asupra garniturilor de etanseizare, pentru ca acestea sa culiseze perfect.
Ca orice mecanism, si acesta se poate defecta in timp, de aceea este bine sa se intervina din vreme la repararea lui, acolo unde este posibil, sau la inlocuirea completa, daca defectul intervenit este prea grav ca sa mai permita o reconditionare. Un cremon maner fereastra PVC poate fi insa inlocuit cu usurinta de catre echipa noastra, iar piesa de schimb o gasiti tot la noi, la un pret extrem de atractiv.

Modul de functionare a unui cremon maner fereastra PVC

Pentru a inchide corect fereastra, cremonul trebuie sa faca o rotatie de 180 de grade, insa, in cazul in care garnitura a suferit deformatii substantiale, aceasta rotire nu se mai poate face exact. Desprinderea partiala a garniturii poate ingreuna inchiderea, prin fortare, fereastra se poate totusi inchide, dar se intampla deseori sa nu se mai deschida, din cauza deformarii cremalierei. Este momentul in care manerul trebuie demontat si reparat, de multe ori acest lucru fiind posibil si destul de simplu pentru un profesionist in aceasta meserie.

Reparatia sau inlocuirea unui cremon maner fereastra PVC

Desigur, pentru a face astfel de reparatii, este nevoie de cunoasterea modului de functionare a acestui sistem de inchidere in cele mai mici amanunte, mai sunt necesare si instrumente de lucru adecvate, deoarece exista subansamble foarte fine si destul de delicate care trebuie protejate si evitata deformarea lor.
Noi va stam la dispozitie in astfel de cazuri, cu personal calificat si cu multa experienta, care dispune de instrumente performante si moderne. Atunci cand defectul este prea grav sau, pur si simplu, un cremon maner fereastra PVC a pierdut mult din aspectul sau estetic, va recomandam inlocuirea lui. Puteti alege din gama noastra de produse o astfel de piesa, impreuna cu serviciile de inlocuire a ei. Nu trebuie decat sa ne contactati si veti fi beneficiarul unei lucrari executate cu finete si precizie si al unor piese noi de cea mai buna calitate.