Maner Dublu Usa Termopan Balcon

Cele mai multe usi de termopan de balcon, sunt fabricate din profile de fereastra cu maner doar din interior. Pentru a oferi posibilitatea ca usile sa fie inchise si din exterior, sau sa fie chiar incuiate, blocand astfel accesul copiilor, cea mai viabila solutie este montarea de maner dublu la usa termopan de balcon.

Produsul exemplificat in imagine este o parte a sistemului ce reprezinta modificarea usii de balcon sa poata fi inchisa si din exterior, in realitate, sistemul total fiind compus din mai multe piese si accesorii interne de feronerie.

Pentru a putea fi posibila aceasta modificare, urmatorii pasi trebuiesc urmati de catre tehnicienii nostri care executa operatiunea:
demontarea manerului si a feroneriei de inchidere actuale a usii in totalitate (nici-o piesa de feronerie actuala nu este compatibila cu manerul dublu)
gaurirea interior exterior la 1.5cm fata de pozitia actuala a gaurilor manerului pentru a se evita lovirea la exterior a tocului cu noul maner montarea unei feronerii noi pentru a fi compatibila cu adancimea noilor gauri, montarea manerului dublu cu cheie si astuparea fostelor gauri cu baza acestuia.

Astfel spus, pentru ca o usa de balcon ce are maner pe o singura parte sa aiba maner si pe exterior este nevoie de piese noi de feronerie si un proces tehnologic complex ce trebuie efectuat cu grija si atentie. Procedura de modificare se efectueaza la domiciliu nefiind necesara preluarea la atelierul de productie a usii iar procedura nu avariaza termopanul sau peretele si nu este generatoare de praf sau mizerie.

In pretul afisat este inclusa manopera si toate piesele necesare pentru modificarea unei usi cu deschidere simpla. Pentru o usa cu deschidere oscilobatanta (care se lasa si pe spate) pretul modificarii creste cu 50RON.

Modificarea este posibila doar pentru usile termopan de balcon din PVC.