Gauri Scurgere Termopan

Poate ca v-ati intrebat care este scopul gaurilor de scurgere din termopan? Rolul acestora este, pe de o parte de a drena apa care ar putea patrunde ocazional prin garnitura. Pe de alta parte, un rol foarte important al acelor orificii, este acela de ventilare pe timpul verii. In perioadele in care geamul este expus la temperaturi mari, aerul se dilata, creand presiune. Aceasta presiune se elibereza prin acele orificii din garnituri. 

Infundarea acestor gauri scurgere termopan poate duce la aparitia picaturilor de apa, uneori ele fiind acoperite din neatentie, de lucrarile de finisare care au loc intr-o locuinta. Astfel de probleme apar si acolo unde proprietarii au incercat sa-si curete singuri aceste gauri sau au improvizat un gen de instalatie.

Infundarea gaurilor scurgere termopan

In cazul in care gaurile sunt infundate, apa provenita din ploi nu se mai scurge, ci se acumuleaza. Acest lucru se poate intampla si atunci cand, in exteriorul tamplariei, aceste orificii dispuse peste nivelul pervazului, nu mai au acele capace cu care sunt protejate, din cauza unei furtuni sau a unui vant puternic. Apa poate patrunde prin ele, mai ales daca ploaia bate direct in geam. Nu trebuie sa va pierdeti increderea, deoarece situatia este remediabila. Contactati-ne, iar noi vom rezolva problema cu aceste gauri scurgere termopan intr-un mod profesionalist, asa cum o facem de 15 ani incoace, inca de la infiintarea firmei noastre.

Solutii pentru repararea gaurilor scurgere termopan

Desigur, problemele cu apa provenita de la ploaie pot avea si alte cauze, cum ar fi un mod defectuos de inchidere a geamurilor sau deteriorarea garniturilor. In acest caz, trebuie verificata etanseitatea lor, prin diferite metode, insa, pentru a avea o siguranta in diagnosticarea cu exactitate a problemei, apelati la echipa noastra care este specializata in detectarea cauzelor acestor neajunsuri si in gasirea solutiilor perfecte pentru a le remedia. Vor inlocui garniturile degradate sau vor face operatia de reglaj termopane, in functie de fiecare caz in parte. Trebuie tinut cont ca neajunsul poate fi cauzat si de o instalare incorecta a ferestrelor, de aceea este necesara o revizie anuala a acestui gen de tamplarie, serviciu pe care firma noastra il furnizeaza, de asemenea, clientilor sai.

Reparatii gauri scurgere termopan

Fie ca e vorba de o garnitura deteriorata care trebuie inlocuita, de defectiuni la sistemul de feronerie sau la diferitele mecanisme care intra in componenta usilor si ferestrelor dumneavoastra, precum si de infundarea acestor gauri scurgere termopan, apelati la noi pentru a intra din nou in posesia confortului initial pe care vi l-a oferit acest tip de tamplarie.
Ne puteti contacta telefonic sau prin email, iar noi va garantam ca vom trata fiecare caz in parte cu cea mai mare atentie si responsabilitate. Va vom livra cele mai bune servicii de reparatii termopane, indiferent de natura problemelor ivite, iar piesele de schimb de care aveti nevoie le puteti achizitiona tot de la noi, la preturi atractive si de o calitate superioara. Sunteti astfel scutiti de a cutreiera magazinele de profil pentru a gasi produsul potrivit.