Sistem Inchidere Usa Balcon pe Exterior

Pentru a putea inchide o usa de balcon si pe exterior, este necesar aceasta sa fie prevazuta cu un sistem de inchidere usa balcon pe exterior. Acesta va elimina toate improvizatiile inestetice, complicate si nesigure.

Din punct de vedere tehnic, problema poate fi rezolvata profesional prin montarea unui sistem de inchidere a usii de balcon din exterior, fara a altera feroneria de inchidere actuala al acesteia. Altfel spus, sistemul de inchidere din exterior este compatibil cu orice tip de usa din PVC si cu orice tip de feronerie, atat simpla cat si oscilobatanta.

Inchiderea usii de balcon pe exterior cu bila

Sistemul de feronerie ce faciliteaza inchiderea usii pe exterior chiar daca aceasta nu are nici-un maner in acea zona actioneaza similar cu sitemele de inchidere cu bila folosite la usile de magazin. Montajul se efectueaza usor iar nivelul de confort este maxim. Sistemul de inchidere cu bila se ataseaza feroneriei actuale a usii termopan. La exterior se poate monta un maner de tragere fix, recomandat de noi fiind manerul scoica pentru usi termopan acesta fiind din aluminiu fapt ce ii confera o rezistenta sporita.

Astfel ca, daca aveti nevoie sa inchideti odata ce ati iesit pe balcon usa, sistemul de inchidere cu bila este cea mai simpla, practica si la indemana solutie.