Balama Mijloc Termopan

Usile de termopan sunt o tendinta in amenajarea caselor in ultima perioada datorita avantajelor pe care le ofera termopanele unei case din punct de vedere energetic, acustic dar confera si o estica noua locuintei. 

Tamplaria de tip termopan a devenit cu timpul preferata de catre clienti atat pentru inlocuirea usii principale de intrare in casa dar si usile interioare, usa de la balcon  poate fi inlocuita cu o usa de termopan pentru a oferi un plus de confort casei tale. Singurele probleme pe care le intampina usile de termopan, mai ales usile de la balcon, sunt cand nu au balama mijloc termopan care sa-i ofere un plus de sustinere si rezistenta in timp.

Balama mijloc termopan pentru o mai buna sustinere

Defectul cel mai des intalnit in aceste cazuri este curbarea profilului in partea de mijloc, cand este o deschidere clasica si cand usa are manerul pe o singura parte. Lipsa balamalei mediane face ca cerceveaua sa nu se lipeasca perfect pe toc, de aici apar si scurgerile de aer, prin urmare acest lucru duce nu doar la curbarea usii, dar si la scaderea eficientei termice pe care o asteptam de la un asemenea sistem de tamplarie.
Daca aveti montata deja o astfel de balama, insa problemele amintite mai sus tot au aparut, acest fenomen ar putea fi cauzat de instalarea ei intr-un mod necorespunzator. Noi va stam la dispozitie cu lucrarile de reparatie sau montare a tipului de balama mijloc termopan, pentru a maximiza calitatile tamplariei.

Necesitatea unei balamale mijloc termopan

Nu lasati frigul sa va intre in casa prin usa de la balcon, care poate suferi deformari din lipsa acestei piese. Chemati-ne din timp pentru a o monta, fara a fi nevoiti sa o cumparati dumneavoastra de la magazinele de profil. Apeland la noi, veti fi scutiti de un drum in plus, deoarece noi avem in vanzare o gama variata de piese necesare sistemului de tamplarie termopan. Produsele noastre sunt de cea mai ridicata calitate, astfel incat, daca aveti nevoie de reparatii si de inlocuirea unor piese uzate, veti constata ca, dupa lucrarile noastre si folosind componentele achizitionate de la noi, usile si ferestrele dumneavoastra ar putea sa functioneze la cote chiar superioare celor initiale.

Deschidere oscilobatanta sau o balama mijloc termopan?

Chiar si usile cu deschidere oscilobatanta pot suferi astfel de probleme, iar zona de mijloc sa fie mai putin etansa decat ar trebui. Pe aici, frigul poate patrunde cu usurinta, de aceea este indicat sa montati si in acest caz o balama mijloc termopan. Insa va trebui sa renuntati la feroneria tipica pentru deschiderea oscilobatanta si sa optati pentru o balama mijloc termopan, mai ales daca este vorba despre o usa care face legatura directa cu exteriorul, asa cum este cazul balconului, de exemplu. Nivelul confortului termic din locuinta dumneavoastra merita insa o asemenea schimbare, pe care noi o putem executa cu profesionalism si promptitudine.